Parfémy nakupujte na FAUN.CZ

O společnosti FM Group

Společnost FM Group vyrábí parfémy a kosmetiku se stejným složením jako například Hugo Boss, Dolce & Gabanna, Mexx a mnoho dalšího, s tím rozdílem, že je cena podstatně nižší. Nemusíte totiž platit za značku parfému, ale jen za jeho recepturu a výsledek je přitom stejný.

Podle platné legislativy se VŮNĚ NEDAJÍ PATENTOVAT a na tom je postavena obchodní strategie společnosti FM Group - Nemusíte platit za drahou značku parfému, ale jen za jeho recepturu.

Prodává se přes distributory, kteří se starají o prodej parfémů a kosmetiky FM Group. Distributor nabídne katalog FM výrobků a testery jednotlivých vůní zákazníkovi, aby si je mohl vyzkoušet nebo porovnat.

Historie firmy FM Group World

Myšlenka vyrábět parfémy pod značkou FM Group se zrodila v hlavě pana Artura Travinského během jednoletého pobytu v Austrálii. Rodina Travinských se zabývala 10 let výrobou a prodejem parfumerie v mnoha zemích. Za současného stavu na trhu s parfémy se neustále zvyšuje cena kosmetiky a parfumerie. A to bylo dilema, které pan Travinský řešil. Chtěl, aby si i ty nejkvalitnější parfémy mohl dovolit úplně každý. Jezdil proto po světě a hledal firmu, která by byla nakloněna jeho myšlence. Dostal velmi mnoho zajímavých nabídek od mnoha firem. Nakonec se rozhodl pro firmu DROM. Firma Drom vyrábí vůně pro největší a nejznámější producenty parfémů na světě - Hugo Boss, Christian Dior, Gucci, Giorgio Armani, Chanel a mnoho dalších.

Drom má hlavní sídlo v Mnichově v Německu s pobočkami po celém světě. www.drom.com

Pan Artur Travinský založil firmu FM GROUP a začal kupovat vůně od firmy Drom. Ve svých továrnách plní flakony parfémy a prodává pod značkou Federico Mahora.

Díky deseti letům působení v oblasti vůní patří společnost FM Group mezi exklusivní zákazníky společnosti DROM a vidí do pozadí obrovského celosvětového byznysu, kterému se říká "značkové parfémy". A právě na tom, že vůně nelze patentovat, je postaven geniální obchodní tah firmy FM Group. Od společnosti DROM kupuje originální vonné esence, ve vlastních továrnách je dává do svých flakónů a výsledkem je vysoce kvalitní parfém, který pod značkou FM stojí o 70-90% méně, než ty samé "značkové vůně" v parfumerii, kde 70-90% z ceny platí spotřebitel jen za značku, originalitu flakónu, logistiku, sklady atd...

FM Group nyní působí v mnoha zemích a do mnoha zemí se se svými produkty chystá. Každý z Vás má možnost stát se členem naší rozvíjející se firmy a vybudovat si svůj vlastní obchod.

Kvalita

Naše výrobky splňují všechna nejpřísnější nařízení a normy jsou pravidelně kontrolovány přímo zaměstnanci firmy DROM. Podle evropské normy musí mít každý dámský parfém min. 16% vonných látek, naše mají 20%. Pánské vůně jsou nejčastěji Eau de Parfum - parfémové vody. Musí mít min. 12% vonných olejů. Naše obsahují 16%. Proto jsou kvalitní, a jestliže se ráno navoníte, ještě večer cítíte příjemnou vůni.

O Společnosti FM GROUP CZECH s.r.o.

Společnost na výrobu parfémů FM Group má již bezmála desetiletou historii. Filozofie firmy je zprostředkovat spotřebiteli, tedy Vám, známé značkové a moderní vůně v co nejlepší ceně a v původní kvalitě.

V září roku 2004 se firma FM Group přizpůsobila požadavkům spotřebitelů, změnila svoji strategii prodeje a přešla na síťový marketing. Tento způsob distribuce umožňuje podnikání každému zákazníkovi - spotřebiteli parfémů FM. Díky tomu se FM Group začala dynamicky mezinárodně rozvíjet a za dva roky se objevila ve 14 zemích Evropy a setkala se s velkou spokojeností spotřebitelů. Výsledky firmy za uplynulé 2 roky už dokázaly, že s kvalitou výrobků jsou spotřebitelé spokojeni v celé Evropě!

V lednu roku 2007 převzala společnost Griph Real s. r. o. (od 12. 2. 2007 KOSMETIKA FM GROUP CZECH s. r. o.) veškerá práva a povinnosti distribučního centra pro Českou republiku. Do této doby byla spotřebitelská síť České republiky spravována Slovenskou pobočkou, a to pomocí České organizační složky se sídlem v Žilině.

KOSMETIKA FM GROUP CZECH je společnost, která je postavená na pevných základech a to především proto, že majitelé společnosti s firmou FM Group spolupracují právě zmíněné dva roky, to znamená od samého počátku distribuce parfémů FM Group v České republice. Vznik KOSMETIKA FM GROUP CZECH je součástí dynamického rozvoje a úspěchů FM Group v celé Evropě. Staňte se i Vy součástí této úspěšné sítě. Zúčastněte se i Vy rozvíjení jedné z nejúspěšnějších parfémových firem v Evropě a získejte podíl na trhu na celý život a samozřejmě i stabilní příjem.

Společnost KOSMETIKA FM GROUP CZECH se sídlem v Brně se zabývá především prodejem parfémů a parfémovaných vod pro dámy a pány. Naše nabídka představuje krásu a eleganci vůní značky FM.

Popis a přirovnání k parfémům konkrétních a jednotlivých vůní Vám je má jen přiblížit, nepředstavují však skutečný produkt, ke kterému jsou přirovnávány. Kromě naší společnosti v Brně se můžete k našim výrobkům dostat i prostřednictvím našich členů tzv. Distributorů, kteří se starají o prodej parfémů a vůní v celé síti. Distributor Vás seznámí s výrobky pomocí katalogu našich výrobků a testerů jednotlivých vůní a Vy se sami můžete přesvědčit o jejich kvalitě.

Copyright © 2024 Parfémy - FM GROUP.
Valid XHTML 1.0 Transitional
Naakup.cz | www.parfemyfm.myeshop.cz | Levné parfémy FM Group | Fm Group | Drogerie Dedra | Ekologická drogerie Dedra